Alles voor je professionele ontwikkeling
De Radboudumc Health Academy helpt docenten en begeleiders met hun professionele ontwikkeling. Samen zijn we verantwoordelijk voor het leveren van een hoge kwaliteit van onderwijs en (werkplek)leren voor onze studenten en collega’s.ChatGPT
Radboud Universiteit maakte een verzamelplek voor informatie over en consequenties van gebruik van ChatGPT, voor studenten en voor medewerkers.
naar ChatGPT op ru.nlRadboud Teaching and Learning Centre (TLC) bekijk de agenda
Het Teaching & Learning Centre biedt iedere maand trainingen, inspiratiesessies of webinars. Bekijk de agenda en meld je aan.
naar ru.nlMenukaart Docentprofessionalisering
Wil je je verder ontwikkelen als docent? Bekijk onze menukaart met daarin de onderwerpen waarmee we samen met jou en je collega’s aan de slag kunnen gaan. lees meerOverig aanbod docenten
Bekijk welk geplande cursussen en workshops er zijn voor begeleiders en docenten. lees meerOpleiden op de werkplek
Ben je betrokken bij de organisatie of begeleiding van een opleiding, leertraject of stage? Vaak kun je veel doen om het leren op de werkplek positief te beïnvloeden.
lees meerRadboudumc Health Academy leerkompas
Het leerkompas is de koers van ons onderwijs, opleiden en ontwikkelen. Op deze manier leiden we de health professional van de toekomst op. En onderscheiden we ons van andere medische faculteiten. bekijk leerkompasKosteloze docentscholing Radboud Universiteit (EN/NE)
Bekijk hier het kosteloze Engelstalige en overige cursusaanbod voor docenten
lees meerOrganisatie & Uitvoering van het onderwijs
Hieronder vind je informatie over de meest recente werkinstructies en handleidingen van applicaties en systemen die docenten gebruiken.
meer informatieOrganisatie & Uitvoering van het onderwijs
De meest recente informatie over de organisatie en uitvoering van onderwijs en de ondersteuning vind je op SharePoint Onderwijslogistiek
Hier staat informatie over de academische opleidingen GNK en BMW/BMS. Denk hierbij aan overzichten van coördinatoren, informatie over de roostering, evaluaties en werkinstructies om opleiding specifieke informatie uit de systemen te halen (bijvoorbeeld deelnemers- en presentielijsten).
Heb je geen toegang of mis je informatie? Stuur dan een e-mail naar Producenten.rha@radboudumc.nl
-
Brightspace is de digitale leeromgeving. Het biedt veel mogelijkheden zoals discussiefora, formatief toetsen, een digitaal portfolio of het embedden van kennisclips.
Bekijk de handleidingen van Brightspace
-
De 'virtual classroom' is een functie in Brightspace die het mogelijk maakt om online een klas samen te stellen. Studenten hoeven hiervoor niet in één ruimte te zitten.
-
Voor digitaal toetsen wordt gebruik gemaakt van het systeem Cirrus. Je kunt het systeem op verschillende momenten in de toetscyclus gebruiken: van de ontwikkeling van vragen tot het analyseren van de toets.
-
Met OSIRIS kunnen begeleiders van studenten zoals mentoren, studieadviseurs, studentenpsychologen, studentendecanen en loopbaanbegeleiders, studenteninformatie raadplegen en notities registreren. Docenten van een aantal faculteiten kunnen resultaten digitaal invoeren.
Bekijk de handleidingen van Osiris
Bekijk de algemene handleiding van Osiris
-
H5P is een tool waarmee je verschillende interactieve onderdelen kunt maken voor je leeromgeving.
-
TrainTool is een online tool die dient als hulpmiddel voor studenten wanneer zij hun communicatieve vaardigheden willen trainen.
Inspiratie en informatie
Laat je inspireren en informeren over het SMART formuleren van leerdoelen, toetsing en meer. lees meerOnderwijsuitvoering
Een handig overzicht van zaken die je nodig hebt bij je onderwijsuitvoering. lees meerInterprofessioneel leren
Je spreekt over interprofessioneel leren en opleiden als twee of meer professies van, met en over elkaar leren om tot betere, effectieve samenwerking te komen en daarmee de uitkomsten van de zorg verbeteren. lees meerExtended Reality (XR) in het onderwijs
De Radboudumc Health Academy wil koploper zijn op het gebied van persoonsgericht en innovatief leren en opleiden. Experimenteren met Extended Reality en zelfs toevoegen als leermiddel, is hierbij een groot speerpunt.
lees meer