Nieuws Zondag 6 oktober Open dag Radboudumc

19 september 2024

Op 5 en 6 oktober is het Weekend van de Wetenschap. Ook het Radboudumc opent weer de deuren; op zondag 6 oktober ben je van harte welkom.

Open dag Radboudumc

Op zondag 6 oktober is er in het Radboudumc weer heel veel te zien en te ontdekken voor jong en oud, onder de noemer ‘Beleef, ervaar, leer’. We hebben opnieuw een heel leuk én interessant programma! In diverse gebouwen op onze campus staan de deuren tussen 12.00 tot 16.30 uur open. 

Programma

Voor kinderen is er een heuse kinder OK en kun je ’bloed’ doneren bij de Biobank. Ook zijn er bijvoorbeeld reanimatietrainingen met een VR-bril of kun je kijken naar de nieuwste gezondheidsproducten in het innovatielab. En nog veel meer.

Waar wel en waar niet?

De activiteiten zijn verspreid over verschillende gebouwen. Naast activiteiten in het Experience Center en in ons hoofdgebouw is ook de exclusieve High Level Isolation Unit te bezichtigen. Ook gebouw Tandheelkunde zet de deuren weer open.

Inschrijving tijdafhankelijke activiteiten

Je kunt je vooraf inschrijven voor de zogenoemde 'tijdafhankelijke activiteiten'. Bijvoorbeeld voor een rondleiding op de verpleegafdeling Interne Geneeskunde of de Intensive Care. Je kunt natuurlijk ook aanschuiven bij een lezing over comfortzorg bij kinderen of de workshop Goede zorg.

Inschrijven kan via Open dag 2024. Daar vind je ook alle aanvullende informatie, zoals een interactieve plattegrond en praktische informatie over bereikbaarheid.

Inschrijving is alleen nodig voor tijdafhankelijke rondleidingen. Toegang tot activiteiten en gebouwen is gratis.

Weekend van de Wetenschap

In heel Nederland besteedt een groot aantal organisaties aandacht aan het Weekend van de Wetenschap.

Foto: de kinder OK 'in actie'

Meer informatie


Margie Alders

+31622421639
woordvoerder

neem contact op
lees meer

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet