Nieuws Jan Willem Hoekstra benoemd tot medisch directeur Centrum voor Mond en Gelaat

21 oktober 2024

Jan Willem Hoekstra is met ingang van 1 april 2025 benoemd tot medisch directeur voor het Centrum voor Mond en Gelaat. Jan Willem Hoekstra volgt Jan Schols op die eerder dit jaar afscheid nam van het Radboudumc vanwege vervroegde pensionering.

Jan Willem Hoekstra (41) studeerde Tandheelkunde in Nijmegen. Vanaf 2009 werkt hij als tandarts in het Radboudumc waar hij sinds 2017 diverse managementtaken op zich nam. Zo was hij hoofd van het CBT (Bijzondere Tandheelkunde) en CCT (Complexe Tandheelkunde). Ook was hij lid van het managementteam van Tandheelkunde en pijlerhoofd Specialistische Zorg. Sinds 2021 volgt Jan Willem de opleiding tot orthodontist waarbij hij verwacht eind maart 2025 zijn opleiding af te ronden. Jan Willem zal vanaf 1 april naast zijn rol als medisch directeur aan het werk zijn als orthodontist.

Jan Willem Hoekstra: ‘De afgelopen jaren heb ik met veel plezier binnen diverse tandheelkundige klinieken van het Radboudumc gewerkt. Ik ken daardoor vrijwel alle specialisaties en differentiaties die samen gaan werken binnen het Centrum voor Mond en Gelaat goed. Ik kijk er naar uit om samen met Femke van der Heu de komende jaren al die verschillende ‘bloedgroepen’ verder aan elkaar te koppelen binnen het Centrum.´

Verbindend leider

De Raad van Bestuur ziet in Jan Willem Hoekstra een verbindend leider die als medisch directeur het centrum voor Mond en Gelaat zal begeleiden bij toekomstgerichte samenwerkingsvraagstukken binnen en buiten het Radboudumc. Jan Willem zal met zijn expertise, ervaring, groeipotentieel en competenties een waardevolle bijdrage leveren aan de toekomst van dit centrum.

Jan Willem gaat vanaf 1 april 2025 aan de slag als medisch directeur. Bedrijfskundig directeur Femke van de Heu is tot die tijd het aanspreekpunt voor het centrum.
 

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Prijzen en benoemingen

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet