Nieuws Geert van Pamelen benoemd tot bedrijfskundig directeur Centrum voor Geïntegreerde Zorg

21 juni 2024

Geert van Pamelen is per 1 september 2024 benoemd tot bedrijfskundig directeur van het Centrum voor Geïntegreerde Zorg van het Radboudumc. Met Geert is een geschikte opvolger gevonden voor Ilse te Walvaart, die in mei bestuurder werd van NEO Huisartsenzorg.

Geert heeft een bedrijfseconomische en marketingachtergrond. Sinds 2020 werkt hij bij VGZ als senior consultant Zinnige Zorg en houdt hij zich bezig met het ontwerpen van de nieuwe contracterings- en bekostigingsmodellen van (ziekenhuis)zorg. Daarnaast verdiept hij zich in vraagstukken over toekomstbestendige zorginfrastructuur en optimalisatie van de samenwerking in de keten.
Eerder werkte Geert onder andere bij Bernhoven als manager Verkoop en Marketing en was hij verantwoordelijk voor onder andere de innovatieve contracten met alle zorgverzekeraars voor het ziekenhuis en het huisartsenlaboratorium.

Strategische visionair

Geert kent het zorgproces bedrijfskundig goed. Daarnaast is hij een strategische visionair, die creatief is en in staat is te innoveren en te implementeren. Al deze kwaliteiten komen goed van pas bij het Centrum voor Geïntegreerde Zorg waar pionieren met nieuw en passend zorgaanbod aan de orde van de dag is. 

Geert over zijn benoeming: ‘Het mooie aan Geïntegreerde Zorg vind ik dat we via gecoördineerde samenwerking tussen verschillende zorgprofessionals veel meer kunnen betekenen voor de patiënt, waarbij “meer” niet altijd “meer zorg” inhoudt. Wat mij drijft is de vraag waar een patiënt echt mee geholpen is, en wat de meeste kwaliteit van leven oplevert – zowel tijdens als na een behandeltraject. Ik kijk er naar uit om samen met het team nieuwe, multidisciplinaire behandelwijzen neer te zetten, en me in te zetten voor passende bekostiging van deze zorg.’

Directieteam

Vanaf september vormt Geert samen met Yvonne Schoon (medisch directeur) en Angelien Sieben (verpleegkundig directeur) het directieteam van het Centrum voor Geïntegreerde Zorg. De Raad van Bestuur wenst Geert veel plezier en succes in zijn nieuwe functie en kijkt uit naar de samenwerking. Het bestuur dankt Gerda Dokter voor het sinds mei invullen van de functie van bedrijfskundig directeur ad interim.

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Prijzen en benoemingen

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet