Nieuws Anna van Kleef benoemd tot bedrijfskundig directeur Centrum voor Hart en Vaten

1 oktober 2024

Anna van Kleef is per 7 oktober 2024 benoemd tot bedrijfskundig directeur Centrum voor Hart en Vaten. Anna van Kleef volgt Joost Wagener op die start als bedrijfskundig directeur bij het Centrum voor Acute en Intensieve Zorg. 

Anna van Kleef (41) heeft in Utrecht Geneeskunde gestudeerd en aan de Erasmus Universiteit Rotterdam onder andere een executive MBA met sterke financiĆ«le focus en aandacht voor (persoonlijk) leiderschap en verandermanagement afgerond. Anna is als arts Jeugdgezondheidszorg werkzaam geweest bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJB) in Utrecht en Rotterdam, waarna ze de overstap heeft gemaakt naar Sanquin als Hoofd Medische Donorzaken. Bij Sanquin en daarna ook KPMG is ze als strategisch manager werkzaam geweest. De afgelopen 3 jaar heeft ze als directeur bedrijfsvoering bij Pluryn afdeling De Glind (Jeugdzorg) geleid. 

Aanpakker met oog voor de mens

De Raad van Bestuur is zeer verheugd met deze benoeming. Anna is iemand die over grenzen heen kan kijken en mensen met elkaar verbindt. Ze is een aanpakker met oog voor de mens en de strategie. We zijn ervan overtuigd dat haar verbindende kwaliteiten goed bijdragen aan de verdere vorming van het Centrum voor Hart en Vaten. We verwelkomen haar graag in het Radboudumc.

Anna over haar benoeming: ‘Met enthousiasme neem ik de taak over van Joost Wagener om, samen met Nanda Vermeulen en Robin Nijveldt, het Centrum voor Hart en Vaten neer te zetten binnen de gekozen structuur van het Radboudumc. Wij zijn succesvol wanneer de kwaliteit van zorg door de patiĆ«nt als hoog wordt ervaren, onze medewerkers tevreden zijn, en de bedrijfsvoering gezond is en blijft. Ik kijk ernaar uit een ieder die hieraan wil bijdragen te ontmoeten.’

De centrumdirectie van het Centrum voor Hart en Vaten en de Raad van Bestuur hebben er alle vertrouwen in dat Anna een goede invulling zal geven aan deze positie en we wensen haar veel succes.
 

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Prijzen en benoemingen

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet