Vrijdag
Soepen
-
Vegetarische goulashsoep
-
Paddenstoelenbouillon
Hoofdgerechten
-
Vegan spruitenstamppot met gehaktballetjesgebakken ui en mosterdsaus
-
Runderstoof met krieltjes, paprika, champignons, wortel en ui
Maaltijdsalade
-
Spinazie-mozzarellasalade met tomaat, red chard, focaccia croutons en rucola slamelange
Luxe gerecht
-
Gado Gado met nasi goreng, gebakken eitje, uitjes, pindasaus en emping
Zaterdag
Hoofdgerechten
-
Bloemkoolcurry met tilapia en rijst
-
Gevulde paprika met couscous en frisse salade
-
Luxe: runderhamburger, met aardappelgratin en frisse salade
Zondag
Hoofdgerechten
-
Ovenschotel met rundergehakt en frisse salade
-
Taco bowl, met rijst guacamole en tortilla
-
Luxe: kipspies met piripirisaus, frietjes en frisse salade
Maandag
Soepen
-
Kruidige groentebouillon met bosuien, platte peterselie, witte aspergestukjes en tuinbonen
-
Gebonden pastinakensoep met wortel en bosui
Hoofdgerechten
-
Pasta Arrabiata met pulled oats, rucola en gepofte cherrytomaten
-
Burritobowl met rijst, rundergehakt, paprika, bosui, maïs, zwarte bonen, taco-kruiden en geraspte kaas
Maaltijdsalade
-
Spinaziesalade met rode bieten, kidneybonen, guacamole, quinoa, cherrytomaat en radijskiemen
Luxe gerecht
-
Gebakken kabeljauwfilet met wokgroenten, krieltjes en mosterdsaus
Dinsdag
Soepen
-
Franse uiensoep
-
Gepofte rode paprikasoep
Hoofdgerechten
-
Currypompoen met kikkererwten, groene linzen, ui, tomaat en aubergine
-
Victoriabaars met wilde rijst, guacamole, zure room, gehakte tomaat, ratatouille, koriander en tortilla
Maaltijdsalade
-
Romainesla met gegrilde kastanjechampignons, champignons, spinazie, pepita’s, cherrytomaat en geroosterde courgette
Luxe gerecht
-
Varkenshaas met friet, salade en champignonsaus
Woensdag
Soepen
-
Noedelsoep met taugé en paksoi
-
Aspergesoep
Hoofdgerechten
-
Limoenchicken met geroosterde krieltjes en gepofte bieten
-
Geroosterde zoete aardappel met spinazie, uien en gemarineerde tempeh
Maaltijdsalade
-
Driekleurenrijst met komkommer, wakame, edamame, gamba's, zwarte sesam en norichips
Luxe gerecht
-
Zigeunergroenteschnitzel, overbakken met ratatouille en cheddar, geserveerd met zigeunersaus
Donderdag
Soepen
-
Italiaanse tomatensoep met basilicumolie, rozemarijn en tijm
-
Gebonden pompoensoep met kurkuma, gember, rode peper en kokos
Hoofdgerechten
-
Gebakken noedels met Chinese kool, Oosterse groenten, champignons en vegan gehakt met gember en hoisinsaus
-
Tilapia met krieltjes, pastinaak, knolselderij en paprikabruschetta
Maaltijdsalade
-
Bloemkoolrijstsalade met bladselderij, pittige kippendij, radijs, taugé en rode radijskiemen
Luxe gerecht
-
Pasta met gerookte zalm, pestosaus, frisse salade, rucola en mozzarella