Woensdag


Soepen

  • Gebonden tomatensoep
  • Koolraap-peterseliebouillon

Hoofdgerechten

  • Tartiflette van aardappelschijfjes met ui, spruitjes en romige dressing
  • Winterse jambalaya kippendij met winterpeen, champignons, uien, rode paprika en knolselderij

Maaltijdsalade

  • Bloemkoolsalade met kippendij, Chinese kool, boontjes en piccalilly

Snacks

  • Diverse warme snacks

Luxe gerecht

  • Oesterzwamburger met zoete aardappel, truffelsaus en een salade

Donderdag


Soepen

  • Gebonden pastinaaksoep
  • Kurkumabouillon

Hoofdgerechten

  • Geroosterde zoete aardappels met gebakken tempeh, sajoerboontjes, gebakken ui en sambal
  • Kabsa met tilapia, rijst, tomaat, winterpeen, kokosyoghurt, amandelen en gedroogde abrikozen

Maaltijdsalade

  • Thaise eiermie met tempeh, ei, rode ui, komkommer, rode paprika, tomaat, munt, koriander en zwarte sesam

Snacks

  • Snackdag

Luxe gerecht

  • Pappardelle pesto met kiprollade, wokgroenten en geroosterde pitten

Vrijdag


Soepen

  • Gebonden harissasoep
  • Rode bieten-peterseliesoep

Hoofdgerechten

  • Kruidige couscous met diverse groenten, abrikozen en aubergine gemarineerd in ras el hanout
  • Spruitenstamppot met no meat bal, gefrituurde uitjes, geroosterde ui en mosterdsaus

Maaltijdsalade

  • Artisjoksalade met gegrilde paprika, courgette, aubergine, Amsterdamse uitjes en geraspte kaas

Snacks

  • Diverse warme snacks

Luxe gerecht

  • Tempura 'lekkerbekje' met krieltjes, doperwten en remouladesaus
  • Medewerkers
  • Intranet