Woensdag
Soepen
-
Gebonden tomatensoep
-
Koolraap-peterseliebouillon
Hoofdgerechten
-
Tartiflette van aardappelschijfjes met ui, spruitjes en romige dressing
-
Winterse jambalaya kippendij met winterpeen, champignons, uien, rode paprika en knolselderij
Maaltijdsalade
-
Bloemkoolsalade met kippendij, Chinese kool, boontjes en piccalilly
Luxe gerecht
-
Oesterzwamburger met zoete aardappel, truffelsaus en een salade
Donderdag
Soepen
-
Gebonden pastinaaksoep
-
Kurkumabouillon
Hoofdgerechten
-
Geroosterde zoete aardappels met gebakken tempeh, sajoerboontjes, gebakken ui en sambal
-
Kabsa met tilapia, rijst, tomaat, winterpeen, kokosyoghurt, amandelen en gedroogde abrikozen
Maaltijdsalade
-
Thaise eiermie met tempeh, ei, rode ui, komkommer, rode paprika, tomaat, munt, koriander en zwarte sesam
Luxe gerecht
-
Pappardelle pesto met kiprollade, wokgroenten en geroosterde pitten
Vrijdag
Soepen
-
Gebonden harissasoep
-
Rode bieten-peterseliesoep
Hoofdgerechten
-
Kruidige couscous met diverse groenten, abrikozen en aubergine gemarineerd in ras el hanout
-
Spruitenstamppot met no meat bal, gefrituurde uitjes, geroosterde ui en mosterdsaus
Maaltijdsalade
-
Artisjoksalade met gegrilde paprika, courgette, aubergine, Amsterdamse uitjes en geraspte kaas
Luxe gerecht
-
Tempura 'lekkerbekje' met krieltjes, doperwten en remouladesaus