Zaterdag
Hoofdgerechten
-
Mediterrane visstoof met gepofte krieltjes en rucola.
-
Vegan: Rijst met vegan kip, gemixte groenten en oosterse saus.
-
Luxe: Kipspies met satésaus, nasi goreng en kroepoek.
Zondag
Hoofdgerechten
-
Taco bowl met rundergehakt, rijst, krokante tacos en koolsalade.
-
Vegan: Moussaka met rauwkostsalade.
-
Luxe: Broodje hamburger met salade, gebakken ui en friet.
Maandag
Soepen
-
Groentebouillon met doperwten.
-
Gebonden linzensoep met paprika en harissa.
Hoofdgerechten
-
Tomatenstoof met groene linzen, basilicum en rucola, geserveerd met volkoren ciabatta.
-
Bloemkoolrijst met gegrilde courgette, aubergine en kipfilet met gember-limoenmarinade.
Maaltijdsalade
-
Couscoussalade met appel, venkel, kropsla, kappertjes, walnoten en pompoenpitten.
Luxe gerecht
-
Witvis en papillote met citroen en tijm, geserveerd met pasta en mediterrane groenten.
Dinsdag
Soepen
-
Groentebouillon met asperges.
-
Gebonden shiitakesoep met soja en yuzu.
Hoofdgerechten
-
Lasagne met pompoen, spinazie, béchamel en een rauwkostsalade.
-
Runderstoof met wortel, paprika, tomaat en spinazie, geserveerd met rijst en cashewnoten.
Maaltijdsalade
-
Noedelsalade met sperziebonen, borlottibonen, taugé, geroosterde gele paprika, tempeh en kiwi.
Snacks
-
Worstenbroodje
-
Tosti
-
Diverse snacks
Luxe gerecht
-
Hamburger van de plancha met gebakken uitjes, barbecuesaus, coleslaw en gepofte aardappel met zure room.
Woensdag
Soepen
-
Lentesoep met prei, broccoli en peultjes.
-
Gebonden courgettesoep.
Hoofdgerechten
-
Tacobowl met rijst, vegan gehakt, kidneybonen, mais, rode paprika, witte kool, guacamole, krokante taco's en jalapeño's.
-
Gepofte aardappel met rode bietensalade en piri-piri kippendij.
Maaltijdsalade
-
Caesarsalade met romaine sla, gegrilde kippendij, gekookt ei, cherrytomaatjes, komkommer en geraspte kaas.
Snacks
-
Worstenbroodje
-
Tosti
-
Diverse snacks
Luxe gerecht
-
Roergebakken gamba's met pasta aglio e olio en tomatensalade.
Donderdag
Soepen
-
Uiensoep met kerrie en prei.
-
Frisse maïssoep met snijbonen en dille.
Hoofdgerechten
-
Gepofte krieltjes met rozemarijn, rode ui, wortel, rode paprika en vegan feta crumble.
-
Heekfilet met rijst, gegrilde groenten met ras el hanout en bieslook.
Maaltijdsalade
-
Spelt met geroosterde tofu met ketjap-sesammarinade, spinazie, komkommer, watermeloen en walnoten.
Snacks
-
Rundvlees kroket
-
Worstenbroodje
-
Tosti
-
Diverse snacks
Luxe gerecht
-
Gado gado met wilde rijst, tofu, wortel, haricots verts, taugé, gebakken eitje, pindasaus en ingelegde komkommersalade.
Vrijdag
Soepen
-
Heldere champignonsoep.
-
Lichtpikante gebonden Braziliaanse bonensoep.
Hoofdgerechten
speciaal vierdaagse menu
-
Moussaka van courgette, tomaat, aubergine, vegan roomkaas en aardappelschijfjes.
-
Tilapia tajine met komijn en gember, geserveerd met wilde rijst, kikkererwten, wortel en courgette.
Maaltijdsalade
-
Salade niçoise met tonijn, haricots verts, ei, kerstomaten, rode ui en krielaardappelen.
Snacks
-
Worstenbroodje
-
Tosti
-
Diverse snacks
Luxe gerecht
-
Biefstukpuntjes van de plancha met noedels, oosterse groenten en sesamsaus.