Zaterdag


Hoofdgerechten

  • Mediterrane visstoof met gepofte krieltjes en rucola.
  • Vegan: Rijst met vegan kip, gemixte groenten en oosterse saus.
  • Luxe: Kipspies met satésaus, nasi goreng en kroepoek.

Zondag


Hoofdgerechten

  • Taco bowl met rundergehakt, rijst, krokante tacos en koolsalade.
  • Vegan: Moussaka met rauwkostsalade.
  • Luxe: Broodje hamburger met salade, gebakken ui en friet.

Maandag


Soepen

  • Groentebouillon met doperwten.
  • Gebonden linzensoep met paprika en harissa.

Hoofdgerechten

  • Tomatenstoof met groene linzen, basilicum en rucola, geserveerd met volkoren ciabatta.
  • Bloemkoolrijst met gegrilde courgette, aubergine en kipfilet met gember-limoenmarinade.

Maaltijdsalade

  • Couscoussalade met appel, venkel, kropsla, kappertjes, walnoten en pompoenpitten.

Snacks

  • Worstenbroodje
  • Tosti

Luxe gerecht

  • Witvis en papillote met citroen en tijm, geserveerd met pasta en mediterrane groenten.

Dinsdag


Soepen

  • Groentebouillon met asperges.
  • Gebonden shiitakesoep met soja en yuzu.

Hoofdgerechten

  • Lasagne met pompoen, spinazie, béchamel en een rauwkostsalade.
  • Runderstoof met wortel, paprika, tomaat en spinazie, geserveerd met rijst en cashewnoten.

Maaltijdsalade

  • Noedelsalade met sperziebonen, borlottibonen, taugé, geroosterde gele paprika, tempeh en kiwi.

Snacks

  • Worstenbroodje
  • Tosti
  • Diverse snacks

Luxe gerecht

  • Hamburger van de plancha met gebakken uitjes, barbecuesaus, coleslaw en gepofte aardappel met zure room.

Woensdag


Soepen

  • Lentesoep met prei, broccoli en peultjes.
  • Gebonden courgettesoep.

Hoofdgerechten

  • Tacobowl met rijst, vegan gehakt, kidneybonen, mais, rode paprika, witte kool, guacamole, krokante taco's en jalapeño's.
  • Gepofte aardappel met rode bietensalade en piri-piri kippendij.

Maaltijdsalade

  • Caesarsalade met romaine sla, gegrilde kippendij, gekookt ei, cherrytomaatjes, komkommer en geraspte kaas.

Snacks

  • Worstenbroodje
  • Tosti
  • Diverse snacks

Luxe gerecht

  • Roergebakken gamba's met pasta aglio e olio en tomatensalade.

Donderdag


Soepen

  • Uiensoep met kerrie en prei.
  • Frisse maïssoep met snijbonen en dille.

Hoofdgerechten

  • Gepofte krieltjes met rozemarijn, rode ui, wortel, rode paprika en vegan feta crumble.
  • Heekfilet met rijst, gegrilde groenten met ras el hanout en bieslook.

Maaltijdsalade

  • Spelt met geroosterde tofu met ketjap-sesammarinade, spinazie, komkommer, watermeloen en walnoten.

Snacks

  • Rundvlees kroket
  • Worstenbroodje
  • Tosti
  • Diverse snacks

Luxe gerecht

  • Gado gado met wilde rijst, tofu, wortel, haricots verts, taugé, gebakken eitje, pindasaus en ingelegde komkommersalade.

Vrijdag


Soepen

  • Heldere champignonsoep.
  • Lichtpikante gebonden Braziliaanse bonensoep.

Hoofdgerechten speciaal vierdaagse menu

  • Moussaka van courgette, tomaat, aubergine, vegan roomkaas en aardappelschijfjes.
  • Tilapia tajine met komijn en gember, geserveerd met wilde rijst, kikkererwten, wortel en courgette.

Maaltijdsalade

  • Salade niçoise met tonijn, haricots verts, ei, kerstomaten, rode ui en krielaardappelen.

Snacks

  • Worstenbroodje
  • Tosti
  • Diverse snacks

Luxe gerecht

  • Biefstukpuntjes van de plancha met noedels, oosterse groenten en sesamsaus.
  • Medewerkers
  • Intranet